Skip to content Skip to navigation

Međunarodna konferencija IEEE–TEMSCON EUROPE 2021 "Innovation Networks, Entrepreneurship, Information Technology and Artificial Intelligence"

Objavljeno: 21.01.2021

Fakultet organizacije i informatike suorganizator je međunarodne konferencije IEEE–TEMSCON EUROPE 2021 na temu "Innovation Networks, Entrepreneurship, Information Technology and Artificial Intelligence" koja će se održati u Dubrovniku, od 17.-21. svibnja 2021. godine, ukoliko bude moguće s obzirom na epidemiološku situaciju. U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije, konferencija će se održati u virtualnom izdanju.

Konferencija se organizira u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu-Sveučilište u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu-Sveučilište u Zagrebu te Odjelom za ekonomiju i poslovnu ekonomiju-Sveučilište u Dubrovniku.

Važni datumi:
- Predaja rada: 31. siječanj 2021
- Potvrda o prihvaćanju rada: 10. ožujak 2021.
- Finalni rad: 16. travanj 2021.
- Registracija autora: 30. travanj 2021.

Pozivaju se svi zainteresirane znanstvenici i stručnjaci da se prijave na konferenciju i da svojim radovima pridonesu razvoju znanosti i struke iz područja konferencije, kao i rješavanju aktualnih izazova s kojima se susrećemo.

Više informacija potražite na službenoj web stranici.