Skip to content Skip to navigation

Marina Zubić iz poduzeća Async Labs održala pozvano predavanje

Objavljeno: 31.05.2022
Pozvano predavanje Marine Zubić

U utorak 31. svibnja, u okviru redovite nastave iz predmeta Organizacija i menadžment na sveučilišnom preddiplomskom studiju Ekonomika poduzetništva, pozvano predavanje održala je Marina Zubić, voditeljica marketinga u poduzeću Async Labs.

Async Labs je digitalna agencija koja vuče korijene s FOI-ja, a danas na tržištu nudi tri core usluge: Software Development, Digital Design i Digital Marketing.

Marina Zubić startala je u Async Labsu kako studentica koja je odrađivala praksu 2017-te godine, a danas, pet godina kasnije, na poziciji je voditeljice marketinga. U digitalni marketing privukla ju je mogućnost izražavanja kroz kreativnost i inovativnost, a neke od izazova s kojima se susreće tijekom vođenja timova i projekata podijelila je kroz pozvano predavanje. U svom izlaganju posebno se osvrnula na specifične izazove s kojima se Async Labs susreće kroz planiranje, organiziranje, vođenje, motiviranje i upravljanje ljudskim potencijalima, kao najvažnijim menadžerskim funkcijama.

Studenti su imali priliku upoznati i Alena Huskanovića, osnivača i izvršnog direktora Async Labsa, te su kroz niz postavljenih pitanja od Marine i Alena iz prve ruke saznali odgovore iz područja menadžmenta.