Skip to content Skip to navigation

Kandidature za Studentski zbor FOI-ja

Objavljeno: 07.03.2019

Izborno povjerenstvo za provođenje redovnih Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta i Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati 12., 13. i 14. ožujka, 2019. godine, u terminima od 10 do 12 sati.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izbore za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, koji se nalazi na službenim web stranicama Fakulteta. Na ovim redovnim izborima bira se 19 (devetnaest) kandidata/kandidatkinja.

Ukoliko se student/ica kandidira za Studentski zbor sastavnice (fakulteta), Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je dostaviti Izbornom povjerenstvu za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu će kandidature za predstavnike u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike primati u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • utorak 12. ožujka, 2019. od 10 do 12 sati
  • srijeda 13. ožujka, 2019. od 10 do 12 sati
  • četvrtak 14. ožujka, 2019. od 10 do 12 sati

Kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike se pozivaju da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).

Kandidacijski obrazac možete preuzeti ovdje.