Skip to content Skip to navigation

Kandidatura za Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno: 18.02.2019

Obavještavamo sve studente Fakulteta organizacije i informatike da je raspisan natječaj za izbor Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu.

Ovim putem se pozivaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, a koji su zainteresirani za obnašanje dužnosti Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu, da se prijave i podnesu kandidaturu sukladno ovom javnom pozivu.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, redoviti i izvanredni koji studiraju na preddiplomskom, diplomskom, integriranom preddiplomskom i diplomskom ili poslijediplomskom studiju (sukladno Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, Statutu Sveučilišta i Studentskog zbora).

Za studentskog pravobranitelja može se kandidirati student koji je u posljednje dvije godine studija sakupio minimalno 60 ECTS bodova, kao i student koji studira kraće od dvije godine.

Molimo sve zainteresirane da svoje kandidature pošalju na e-mail: studentski.zbor@gmail.com zaključno s 27. veljače 2019. godine do 12:00 sati.

Prijava treba sadržavati:

  • Životopis
  • Plan rada za mandatno razdoblje od godinu dana
  • Preslika indexa ili neko drugo uvjerenje o sakupljenih 60 ECTS bodova u zadnje dvije godine ili Potvrda o upisu na fakultet (za studente koji studiraju kraće od dvije godine)

Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu bira Skupština Studentskog zbora na mandat od godinu dana.