Skip to content Skip to navigation

Graz International Summer School Seggau 2018

Objavljeno: 20.12.2017

Sveučilište u Grazu i ove akademske godine organizira ljetnu školu u dvorcu Seggau u Leibnitzu u Austriji pod nazivom "Meditating and Mediating change: State – Society - Religion". Ljetna škola održat će se od 1. srpnja do 14. srpnja 2018. godine. Rok za prijave je 2. ožujka 2018.

Međunarodna ljetna škola u Grazu namijenjena je međunarodno orijentiranim, visoko motiviranim studentima iz svih disciplina koji žele produbiti svoje razumijevanje aktualnih europskih i međunarodnih poslova, proučavanjem i raspravljanjem o globalnim zbivanjima i izazovima u kontekstu transformacijskih procesa i demografske promjene koje reflektiraju aspekte individualnih, društvenih, političkih, vjerskih, kulturnih, književnih, regionalnih, ekonomskih, kohorte i nacionalnih identiteta.

Ljetna škola uključuje dvotjedna predavanja i panel diskusije, a nudi mogućnost razgovora i umrežavanja s međunarodnim predavačima i gostima, kao i razvijanje vještina u javnom govoru, akademskom pisanju i kritičkom mišljenju. Dva tjedna uključuju All-inclusive-paket (školarina, hrana, smještaj, izvan-kurikularni program i izleti).

Rok za prijave je 2. ožujka 2018.

Više informacija o ljetnoj školi možete pronaći ovdje: https://international.uni-graz.at/en/stud/int-focus/summerschools/gusegg-summerschool/