Skip to content Skip to navigation

"Freelance: Dream or Reality?" - Pozvano predavanje

Objavljeno: 06.12.2018

Dana 10. prosinca 2018. godine Emil Drkušić i Ivan Brezak Brkan održat će predavanje "Freelance: Dream or Reality" u organizaciji Business club @ FOI. Predavanje će se održati u dvorani 10, FOI 1 od 17:00 sati.

Budući da je freelance tema koja je vrlo popularna, a o kojoj ljudi jako malo znaju, Emil i Ivan će svima koji će doći opisati kakve promjene na tržištu rada su pridonijele popularnosti freelance-a, što pripada odnosno ne pripada u freelance te opisati prednosti i nedostatke freelance-anja.

Također, na kraju predavanja će odgovoriti na sva pitanja koja će publika imati i tako osigurati da svi saznaju baš sve što ih zanima.

Informacije o predavačima:

Emil Drkušić je završio FER, posjeduje svoje poduzeće i obrt, a kao freelancer djeluje već tri godine. Također je jako aktivan u freelance zajednici pa tako organizira i sudjeluje na freelance meetupima.

Ivan Brezak Brkan je glavni urednik i osnivač Netokracije, a kao strateg za digitalni marketing i nove medije savijetovao je i trenirao tvrtke poputMicrosofta, T-Mobilea, Bonbona i Zagrebačke banke.