Skip to content Skip to navigation

Pozvano predavanje Filipa Bermaneca i Josipa Mlakara iz tvrtke Emil Frey Digital d.o.o. na kolegiju Uzorci dizajna

Objavljeno: 04.12.2023

U utorak, 5. prosinca 2023. godine, u sklopu kolegija Uzorci dizajna na Diplomskom studiju informatike (Informacijsko i programsko inženjerstvo) pozvano predavanje održat će Filip Bermanec i Josip Mlakar iz tvrtke Emil Frey Digital d.o.o., pod nazivom „Iskustva u uvođenju i mentoriranju novih zaposlenika, metodologije rada u razvoju softvera te primjena uzoraka dizajna na slučajevima iz prakse“. Pozvano predavanje počinje u 15.15 h na FOI 2 u dvorani 9 i otvoreno je za sve zainteresirane studente.

O predavačima

Filip Bermanec je završio studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te naknadno MBA stupanj u poslovnoj školi Cotrugli. Proteklih 16 godina bavi se područjem ljudskih potencijala u različitim industrijama od IT-a, do farmacije i proizvodnih djelatnosti. U EFD je stigao početkom 2023. godine.

Josip Mlakar je završio studij informatike na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Karijeru je započeo kao Java Developer. U EFD je stigao krajem 2022. godine i od tada radi kao voditelj razvoja timova.

O predavanju

Prvi dio prezentacije predstavit će Emil Frey Grupu i Emil Frey Digital kao poslodavca koji u Varaždinu zapošljava više od 130 IT stručnjaka. Drugi dio će se specifično usmjeriti na onboarding i mentoring proces novih i postojećih zaposlenika. U tom dijelu tvrtka Emil Frey Digital ima vrlo dobro razrađen proces i praćenje te iznimno visoku uspješnost i zadovoljstvo koje procjenjuju zaposlenici. Za kraj, biti će prezentirane osnovne informacije o korištenim metodologijama rada u razvoju softvera te primjena uzoraka dizajna na slučajevima iz prakse.

Zahvaljujemo pozvanim predavačima na odazivu i nadamo se dugogodišnjoj suradnji!