Skip to content Skip to navigation

FOI-ju plaketa za uspješnu višegodišnju suradnju s tvrtkom Dignet Software

Objavljeno: 24.10.2022

Na ovogodišnjoj konferenciji DignetDays 2022, održanoj u Zagrebu 20. listopada 2022., Fakultetu organizacije i informatike dodijeljena je plaketa za uspješnu višegodišnju suradnju s tvrtkom Dignet Software, koja je glavni organizator. Plaketu je u ime FOI-ja preuzeo profesor dr. sc. Neven Vrček.

DignetDays je godišnja poslovno-tehnološka konferencija Dignet Softwarea na kojoj se svake godine može čuti mnoštvo informacija o raznim novim tehnologijama i novim idejama na području poslovnog softvera. Ova 10. konferencija bila je osmišljena i organizirana kako bi informirala sudionike da uz pomoć implementacije poslovnog softvera putem kojeg tvrtke mogu povećati svoju konkurentnost i bolje se pozicionirati na tržištu. Sudionici iz akademske zajednice imali su priliku prikupiti razne vrijedne informacije i proširiti svoja tehnološka, virtualna i praktična gledišta. Bila je to prilika za razmjenu ideja, iskustava i mišljenja na temu poslovnog softvera, ali i povezanih područja poput financija, dark weba i sličnog. Tijekom konferencije, sudionici su imali prilike razgovarati sa stručnjacima iz Microsofta, LS Retail i Dynamicweba, a predstavljene su im Microsoftove i druge tehnologije. Kao dio programa održana je panel diskusija na temu "Doprinos digitalizaciji gospodarstva kroz implementaciju poslovnih sustava" u kojoj je uz Bernarda Gršića, državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, dr. sc. Damira Novotnyja i Franju Bušića sudjelovao i prof. dr. sc. Neven Vrček.

U okviru konferencije održana je i dodjela priznanja dugogodišnjim poslovnim partnerima, a plaketa za uspješnu višegodišnju suradnju s tvrtkom Dignet Software dodijeljena je i Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Plaketu je u ime FOI-ja primio profesor Vrček. Naime, FOI već deset godina surađuje s tvrtkom Dignet Software kroz razne oblike nastavnih i izvannastavnih aktivnosti, ali i kroz rad CECIIS konferencije kojoj je tvrtka već dugogodišnji sponzor.

Fotogaleriju pogledajte u nastavku...