Skip to content Skip to navigation

Deseti Dan međunarodne suradnje na FOI-ju

Objavljeno: 07.04.2017

Pozivamo vas na jubilarni, 10. dan međunarodne suradnje koji će se održati 20. travnja 2017. na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (u dvorani 10 u prizemlju zgrade). 

Na ovogodišnjem, jubilarnom, 10. danu međunarodne suradnje nakon uvodnih pozdrava koje će održati prof. dr. sc. Neven Vrček, dekan Fakulteta te mr. sc. Ana Odak, pomoćnica ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, prof. dr. sc. Blaženka Divjak, začetnica projekta Dana međunarodna suradnje na Fakultetu organizacije i informatike reći će nekoliko prigodnih riječi povodom obljetnice, dok će nas izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep uvesti u program. Glavni dio programa su pozvana predavanja koja će održati prof. dr. sc. Anna Czarczyńska s Kozminski University u Varšavi, najboljeg poljskog privatnog sveučilišta sa snažnom međunarodnom reputacijom i visokim kotiranjem na međunarodnim rang listama, te prof. dr. sc. Lourdes Guàrdia s Open University of Catalonia u Barceloni, prvog on-line sveučilišta u svijetu koje trenutno broji oko 55 000 studenata i smatra se jednom od najprestižnijih institucija za obrazovanje na daljinu u svijetu. Nakon pozvanih predavanja uslijedit će zanimljiva panel diskusija pod nazivom "How did we benefit from EU programmes?“ Na panel diskusiji sudjelovat će mr. sc. Ana Odak, pomoćnica ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, gošće s partnerskih sveučilišta - prof. dr. sc. Anna Czarczyńska i prof. dr. sc. Lourdes Guàrdia, prof. dr. sc. Matjaž Colnarič s Fakulteta za elektrotehniku, računalstvo i informatiku Sveučilišta u Mariboru te prof. dr. sc. Neven Vrček, dekan Fakulteta organizacije i informatike. Na poslijepodnevnom dijelu će studenti FOI-ja, kao  i gostujući studenti, predstaviti svoja međunarodna iskustva.

Program 10. dana međunarodne suradnje možete preuzeti u nastavku: PROGRAM

Zamolili bismo sve zainteresirane za sudjelovanje da se prijave ovdje najkasnije do 18. travnja 2017. Hvala i vidimo se na 10. danu međunarodne suradnje!