Skip to content Skip to navigation

Dani otvorenih vrata EU projekata na Fakultetu organizacije i informatike

Objavljeno: 12.05.2017

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije započelo je s provođenjem medijske kampanje s ciljem promoviranja „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“. Medijska kampanja se provodi putem nacionalnih i lokalnih TV postaja na kojima se prikazuje kratki promotivni film u kojem se  građane poziva da posjete Dane otvorenih vrata.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

U sklopu ove kampanje na Fakultetu organizacije i informatike je u petak, 12. 05. 2017. od 11 do 12 sati održano predstavljanje projekata e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola i IoTIF (Internet of things).

Projekt IoTIF je zainteresiranim građanima predstavio voditelj projekta prof. dr. sc. Neven Vrček, a projekt e-Škole voditelji projekta prof. dr. sc. Vjeran Strahonja i izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep. Više o projektima možete pročitati na: https://www.e-skole.hr/hr/ i http://iot.foi.hr/

Na Internetskoj stranici strukturnih fondova objavljen je popis svih sudionika, cjelokupni program Dana otvorenih vrata kao i prethodno navedeni kratki promotivni film, a cjelokupan sadržaj možete pronaći na poveznici  http://www.strukturnifondovi.hr/dani-otvorenih-vrata-eu-projekata