Skip to content Skip to navigation

Dan otvorenih vrata na FOI-u

Fakultet organizacije i informatike 28. listopada (petak) organizira „Dan otvorenih vrata“. Vrata Fakulteta bit će širom otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima u petak, 28.10.2011. godine u terminima od 14.00 i  18.00 sati. Dobrodošli ste u bilo kojem od navedenih termina.Molimo vas da svoj dolazak najavite na e-mail: dov@foi.hr.

U okviru posjeta, zainteresiranima će biti održana kratka prezentacija o FOI-u od strane nastavnika, studenata i studentskih Udruga koje djeluju na Fakultetu. To je prilika da se svi zainteresirani srednjoškolci, ali i njihovi roditelji upoznaju s Fakultetom, vrstama studija, razredbenim postupkom, nastavnim programom i uvjetima studiranja, ali i dodatnim studentskim aktivnostima. 

Na taj način će budući studenti dobiti priliku vidjeti što ih očekuje kao buduće studente Fakulteta organizacije i informatike, a zajedno s roditeljima i nastavnicima dobiti će uvid u načine izvođenja nastave (prisustvovati predavanjima), izgled dvorana, suvremeno opremljenih laboratorija, bogato opremljene knjižnice te upoznati djelatnike, profesore i studente Fakulteta, koji će im iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o studiranju na FOI-u.

Molimo Vas da svoj dolazak najavite na e-mail dov@foi.hr Za detaljnije informacije o Fakultetu i Danu otvorenih vrata možete se obratiti na mail dov@foi.hr.

letak