Skip to content Skip to navigation

Dan otvorenih vrata

Objavljeno: 14.04.2016

Na Fakultetu organizacije i informatike će se u četvrtak, 21. travnja 2016. godine održati Dan otvorenih vrata kojim se želi učenicima i našim budućim studentima pokazati kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta. 

Program će započeti sastankom ispred zgrade Fakulteta, Pavlinska ulica 2, Varaždin. Na FOI-ju, učenicima će se, osim studijskih programa i uvjeta za upis, predstaviti mnoštvo izvannastavnih aktivnosti u koje se studenti mogu uključiti te na taj način proširiti svoje vidike i kreativnost, steći zanimljiva poznanstva i iskustva koja im kasnije mogu pomoći kod zapošljavanja. Od zanimljivih prezentacija, istaknuli bismo predstavljanje projekta StratoBerryPI, studentskog projekta kojem je cilj bio odaslati meteorološku sondu vlastite izrade na terminalnu visinu od minimalno 20000 metara, a pri tom uz standardne meteorološke parametre, fotografirati okruženje. Također, ističemo prezentaciju Upravljanje jatom dronova uz pomoć bežične tehnologije kojom će se učenike  upoznati s 3D simulacijom kretanja dronova u prostoru. Priliku za upravljanje dronovima imat će i učenici, a neki od njih  će se okušati i u utrci dronovima.

Osim toga, učenici će imati priliku upoznati zgradu Fakulteta, sudjelovati na predavanju, posjetiti knjižnicu te urede.

Posjetiti možete i službenu Facebook stranicu Dana otvorenih vrata, dok program možete preuzeti u nastavku: Program.

Za dodatne informacije ili za najavu dolaska možete nas kontaktirati na dov@foi.hr ili na broj telefona 042 390 804 (gđa. Tanja Bunić). Dolazak je potrebno obvezno potvrditi najkasnije do 15. travnja 2016.