Skip to content Skip to navigation

Dan otvorenih vrata

Fakultet organizacije i informatike 7. prosinca 2012. (petak) organizira „Dan otvorenih vrata“.

Vrata Fakulteta bit će širom otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima u petak, 07.12.2012. godine u dva termina – 14.00 i 18.00 sati. Dobrodošli ste u bilo kojem od dva navedena termina. Molimo Vas da svoj dolazak najavite na e-mail dov@foi.hr.

U okviru posjeta, zainteresiranima će biti održana kratka prezentacija o FOI-u od strane nastavnika, studenata i studentskih Udruga koje djeluju na Fakultetu. To je prilika da se svi zainteresirani srednjoškolci, ali i njihovi roditelji upoznaju s Fakultetom, vrstama studija, razredbenim postupkom, nastavnim programom i uvjetima studiranja, ali i dodatnim studentskim aktivnostima.

Na taj način će budući studenti dobiti priliku vidjeti što ih očekuje kao studente Fakulteta organizacije i informatike, a zajedno s roditeljima i nastavnicima dobit će uvid u načine izvođenja nastave (prisustvovati predavanjima), izgled dvorana, suvremeno opremljenih laboratorija, bogato opremljene knjižnice te upoznati djelatnike, profesore i studente Fakulteta, koji će im iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o studiranju na FOI-u.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na mail dov@foi.hr ili pogledati na službenoj web stranici Fakulteta (www.foi.unizg.hr).

S nestrpljenjem Vas očekujemo,

Fakultet organizacije i informatike

Okvirni program „Dana otvorenih vrata“ na FOI-u:

  • 14:00/18:00 Prezentacija (posjetiteljima će se obratiti predstavnici Uprave, nastavnici i studenti. Prezentirat će im se studiji koji se izvode na Fakultetu, uvjeti studiranje, a također će moći razgovarati i sa predstavnicima studentskih Udruga koje funkcioniraju u sklopu Fakulteta)
  • 14:45/18:45Obilazak Fakulteta (dvorana, laboratorija, knjižnice..)
  • 15:15/19:15Neformalno druženje u Restoranu FOI-a