Skip to content Skip to navigation

Ciklus radionica za studente/ice: „Samoprocjena - prvi korak u razvoju karijere“

Samoprocjena je zahtjevan i izazovan posao. Ponekad nismo sigurni gdje se vidimo za 3/5/10 godina, koji je to specifični set vještina, znanja i sposobnosti koji posjedujemo ili koja su to područja na kojima trebamo unaprijediti kompetencije. 

Bez spoznaje o navedenom prilično je teško planirati razvoj karijere i/ili ispuniti određene karijerne ciljeve. Postoji mogućnost da u tom slučaju posao bira nas, a ne mi njega…

Ukratko, kako se prestati brinuti i zavoljeti svoje potencijale i identificirati područja za razvoj?

Kroz ovaj program ćemo vam pružiti korisne smjernice za samoprocjenu te ćemo kroz suradničko učenje raditi na razvoju specifičnih vještina kako bi vam olakšali samoprocjenu:

  • profesionalnih interesa i radnih vrijednosti
  • radnih potencijala i prostora za napredovanje
  • motivacije i potencijala za karijernom promjenom

Uključite se u programe za unapređenje vještina za upravljanje karijerom, 4. i 11.12. od 16:00 do 19.00 sati na Fakultetu organizacije i informatike u Vijećnici Fakulteta.

Prijave pošaljite na e-mail: irstojan@unizg.hr do 3.12.2013. te obavezno navedite: ime, prezime, e-mail adresu, smjer i godinu studija.

Vaš tim Centra za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije i upite, možete se obratiti Centru za podršku studentima i razvoj karijera na Fakultetu organizacije i informatike. 

centar za savjetovanje