Skip to content Skip to navigation

U najavi

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i mreža EDEN – European Distance and e-Learning Network zajedno organiziraju 31. međunarodnu znanstvenu konferenciju CECIIS 2020, koja će se održavati od 7. do 9. listopada 2020. na FOI-ju u Varaždinu. Tema ovogodišnje konferencije je "Inteligentni sustavi - trendovi, budućnost, društvo". Više informacija o konferenciji pročitajte u nastavku.

Poštovane kolegice i kolege, obzirom na epidemiološku situaciju u okruženju Hrvatske i mjere opreza koje svi moramo poduzeti u kontekstu maksimalne zaštite svih sudionika i publike Festivala znanosti, organizatori su odlučili da se 18. Festival znanosti odgađa za listopad 2020. To se ujedno odnosi i na Dane otvorenih vrata FOI-ja, koji su trebali biti održani 21. i 22. travnja 2020. O novim datumima održavanja svi će biti pravodobno obaviješteni. Cijeli dopis Organizacijskog odbora Festivala znanosti objavljujemo u nastavku.

U nastavku objavljujemo najavu 5. CRODMA konferencije, koja će se održati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu 23. listopada 2020. godine. Tema konferencije je "AI in Marketing".