Skip to content Skip to navigation

U najavi

Uoči početka nove akademske godine 2020./2021., u petak, 25. rujna 2020. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (FOI 1, Pavlinska 2) bit će održano uvodno predavanje za brucoše, odnosno studente prve godine preddiplomskih studija FOI-ja - preddiplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi, preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva i preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP).

Poštovane kolegice i kolege, skup MIPRO 2020 održat će se u Opatiji od 28. rujna do 2. listopada 2020. godine. Organizatori su objavili cijeli raspored događanja koji možete vidjeti ovdje. U programu se nalazi i značajan broj radionica koje će održati FOI-jevi stručnjaci.

Programski odbor znanstvene konferencije CECIIS 2020 donio je odluku da se konferencija pretvori u virtualni događaj, a primarna briga je dobrobit svih sudionika, govornika i zaposlenika. Odluka je donesena zbog epidemiološke situacije vezane uz koronavirus, temeljem propisa i savjeta Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i ostalih nadležnih tijela.

Najveće i najvažnije karijerno događanje za studente u Varaždinu i okolici "Tjedan karijera 2020." ove će godine biti održano od 19. do 23. listopada 2020. godine na FOI-ju.

U nastavku objavljujemo najavu 5. CRODMA konferencije, koja će se održati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu 23. listopada 2020. godine. Tema konferencije je "AI in Marketing".