Skip to content Skip to navigation

U najavi

U utorak 15. listopada 2019. s početkom u 12:00 sati, na Fakultetu organizacije i infromatike u Varaždinu (dvorani 2) će se održati predavanje izv. prof. dr. sc. Zorice Bogdanović na temu 'Metodologija znanstveno-istraživačkog rada u organizacijskim i informacijskim znanostima - tips & tricks'. Predavanje će biti održano u okviru projekta Time 4 Science.

 

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas u četvrtak, 17. listopada 2019. godine, na gostujuće predavanje profesorice Joanne Rudawske koje će održati u sklopu kolegija 'Strategijski menadžment' na Diplomskom studiju informatike. Predavanje će biti održano s početkom u 12:15 sati u dvorani 2 (FOI 1).

Dana 17. listopada 2019. godine u sklopu redovite nastave u dvorani 1 Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Pavlinska 2, s početkom u 14:00 sati bit će održano nastupno predavanje dr. sc. Roberta Kudelića na temu „Veza između pokazivača i polja u programskom jeziku C++".

Sveučilište u Zagrebu, čija je sastavnica i Fakultet organizacije i informatike, ove godine slavi svoju 350. obljetnicu. Svoj veliki jubilej obilježit će nizom događaja, a središnja svečanost će se održati 3. studenoga 2019. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.