Skip to content Skip to navigation

U najavi - arhiva

8. travnja 2021. goidne u 19:00 sati održat će se prvi u nizu seminara koji organizira Laboratorij za umjetnu inteligenciju (AI Lab) na temu "Big data + analiza sentimenta". Seminar će se održati na daljinu putem BBB sustava za videokonferencije. 

U četvrtak, 25. ožujka 2021. godine održat će se radionica na temu "Prihvatljiva ponašanje u akademskom okruženju“/ Je li ovo uznemiravanje ili kompliment?". Radionica je namijenjena svim nastavnicima i zaposlenicima stručnih službi FOI-ja. 

Izbori se održavaju 23.3.2021. i 24.3.202. od 8:00 do 20:00 u dvorani D7 u zgradi FOI1

Upišite jedan od tri poslijediplomska specijalistička studija:  Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava i E-učenje u obrazovanju i poslovanju.

Pozivamo Vas na konferenciju u organizaciji HUP- Regionalnog ureda Varaždin u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondove EU, HAMAG-BICRO i Fakultet organizacije i informatike na temu: „Mogućnosti EU fondova za poduzetnike – novo programsko razdoblje 2021.-2027. godine“

European Distance and E-Learning Network – EDEN u srijedu, 3. veljače 2021. organizira međunarodni virtualni događaj razmjene iskustava na kojemu će sudjelovati i studentica FOI-ja, Dora Trogrlić.

Poštovane studentice i studenti, u Moodle-u je kreiran predmet "Nastava 101010" u kojem  se održavaju online tribine s prodekanicom za nastavu i studente i gdje se mogu postavljati pitanja te pokretati rasprave o temama vezanim uz nastavu. Upisati se možete sami tako da pristupite predmetu. 

U srijedu, 27. siječnja 2021. održat će se 5. po redu Erasmus+ info dan na Fakultetu organizacije i informatike. Erasmus+ info dan događanje je na kojem studenti mogu dobiti niz informacija o mogućnostima za mobilnost preko Erasmus+ programa te čuti iskustva studenata iz prve ruke. Ove godine, Erasmus+ info dan će se održati virtualno, putem Zoom platforme, a cijeli događaj će se prenositi uživo putem FOI International Facebook stranice.

Objavljen je popis prijavljenih pristupnika kvalifikacijskog doktorskog ispita koji će se odražati 22. siječnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati.

Stranice