Skip to content Skip to navigation

U najavi - arhiva

DPA logo

Dan otvorenih vrata Drone Pilot Acadey – informativni razgovori s građanima i pokazne vježbe dronovima!

webinar online upisi 2021

Za sve one koje će ove godine upisati diplomske studije, FOI u petak, 16. srpnja 2021. godine u 11:00 sati organizira webinar o upisima 2021. pod nazivom "SPOJI SE NA FOI!".

Objavljen je popis prijavljenih pristupnika kvalifikacijskog doktorskog ispita koji će se odražati 09. srpnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati.

U četvrtak, 08. srpnja 2021. godine, pristupnica Martina Ptiček ima javni razgovor vezan uz prijavu teme doktorskog rada.

pilotiranje edu4games ilustracija

Projekt Edu4Games – Izrada standarda zanimanja i kvalifikacija te novih studijskih programa za područje dizajna i razvoja videoigara provodi se u suradnji nekoliko sastavnica Sveučilišta u Zagrebu – Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti, Studija dizajna pri Arhitektonskom fakultetu, Fakulteta organizacije i informatike te Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Svečano uručenje diploma na promociji studenata Fakulteta organizacije i informatike održat će se u dvorištu Studentskog doma Varaždin, Ulica Julija Merlića broj 9 od 1. do 3. srpnja 2021. godine. 

Raspisan je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./ 2021. Rok za prijavu na Natječaj je srijeda, 30. lipnja 2021., do 16:00 sati.

U ponedjeljak, 28. lipnja 2021. godine, Marko Mijač branit će svoj doktorski rad.

edubots grafika

U lipnju 2021. godine u okviru Erasmus+ projekta Best Practices of Pedagogical Chatbots in Higher Education - EDUBOTS održavaju se online webinari i konferencija kako bi se svim zainteresiranima približile mogućnosti chatbotova u obrazovanju.

Svjetski dan zaštite okoliša grafika

Geotehnički fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i Fakultet organizacije i informatike, fakulteti Sveučilišta u Zagrebu koji svoja sjedišta ili studijske programe imaju u Varaždinu, ove godine zajednički obilježavaju Svjetski dan zaštite okoliša, koji se u svijetu obilježava 5. lipnja još od 1974. godine.

Stranice