Skip to content Skip to navigation

U najavi - arhiva

Svečane promocije promovenata Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu bit će održane u petak, 17.  i subotu, 18. siječnja 2020. u Koncertnoj dvorani HNK Varaždin. Ukupno će biti promoviran 501 student, i to 89 studenata Preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva i 187 studenata Preddiplomskog studija Informacijski sustavi i Poslovni sustavi, zatim 64 studenta Diplomskog studija Ekonomika poduzetništva i 69 studenata Diplomskog studija Informatika te 92 studenta Stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju.

 

Pozivamo vas na adventski nastup Akademskog pjevačkog zbora FOI-ja i VS Accapela, a koji će se održati u subotu, 14. prosinca 2019. u 11:00 sati na Trgu kralja Tomislava (Bijeli Korzo).

U petak 13.12.2019 održana je devetnaesta po redu radionica za doktorande.

Poštovane studentice, poštovani studenti, udruga diplomanata AMAC-FOI za kraj kalendarske godine donosi novu debatu na temu izrade web aplikacija. Debata Microsoft ASP.NET vs. Oracle APEX će biti održana u srijedu, 11. prosinca 2019. godine, u Info chill zoni s početkom u 18:00 sati. Više detalja u nastavku...

U srijedu, 11. prosinca 2019. godine, od 10:00 sati, Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja organizira posjet poduzećima Computer Systems i ecx.io u Varaždinu. Posjet je otvorena za studente svih godina i smjerova studija, no posebno pozivamo studente završne godine preddiplomskog i studente diplomskih studija, koje očekuje skorašnji ulazak na tržište rada, da se prijave za posjet. Posjet uključuje kratka predavanja kroz koja će zaposlenici studentima predstaviti poslovanje i karijerne prilike.

U ponedjeljak 9. prosinca 2019. u sklopu redovite nastave iz kolegija 'Organizacija'  na preddiplomskim studijima Informacijski sustavi i Poslovni sustavi gostujuće predavanje studentima je održao Marko Možina, voditelj poslovnih operacija u poduzeću Emil Frey Digital.

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo vas na radionicu "Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti" koju će u sklopu Time 4 Science-a održati Ivana Čadovska, dipl.bibl. i Goranka Mitrović, dipl. ing. geol./dipl. bibl. iz Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Sveučilište u Zagrebu, čija je sastavnica i Fakultet organizacije i informatike, ove godine slavi svoju 350. obljetnicu. Svoj veliki jubilej obilježava nizom događaja, a središnja svečanost je održana u nedjelju, 3. studenoga 2019. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Više o održanoj svečanosti možete pročitati ovdje.

Dana 30. listopada 2019. godine u sklopu redovite nastave u dvorani 9 Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Kralja Petra Krešimira IV br. 15 (FOI 2), s početkom u 09:00 sati bit će održano nastupno predavanje dr. sc. Nikole Kadoića na temu „Metoda analitički hijerarhijski proces i njena primjena u donošenju poslovnih odluka".

Dana 17. listopada 2019. godine u sklopu redovite nastave u dvorani 1 Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Pavlinska 2, s početkom u 14:00 sati bit će održano nastupno predavanje dr. sc. Roberta Kudelića na temu „Veza između pokazivača i polja u programskom jeziku C++".

Stranice