Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj za radno mjesto višeg asistenta i višeg stručnog suradnika

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Varaždin objavljuje natječaj za sljedeća radna mjesta.

 
15.05.2024, 13:57
Obavijest o odabiru kandidata

Temeljem članka 22. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Fakulteta daje sljedeću odluku.

 
10.05.2024, 13:39
Natječaj za radno mjesto docenta - 2 djelatnika

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Varaždin objavljuje natječaj za sljedeća radna mjesta.

 
24.04.2024, 13:35
Produljen natječaj za upis studenata na novi doktorski studij FOI-ja i EFZG-a

Fakultet organizacije i informatike (FOI) te Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG), obje sastavnice Sveučilišta u Zagrebu združili su snage i pokrenuli inovativni doktorski studij pod nazivom Upravljanje digitalnim inovacijama. Time je učinjen uzbudljiv korak prema budućnosti znanosti i obrazovanja, jer ovaj studij ima za cilj povezati ekonomiju i informacijske znanosti, stvarajući tako novo interdisciplinarno znanje stručnjaka na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Natječaj je produljen do 1. rujna 2024.

Obavijest o odabiru kandidata – Dora Jovanovska, mag. inf.

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz područje multimedije i razvoja multimedijskih aplikacija na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Dora Jovanovska, mag. inf.

 
19.04.2024, 09:22
ObavIjest o odabiru - Lea Friščić

Temeljem članka 22. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, dekanica Fakulteta daje sljedeću obavijest.

 
19.04.2024, 09:19
Natječaj za radno mjesto - 1 voditelj referade za poslijediplomski studij

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike objavljuje natječaj za radno mjesto voditelj ustrojstvene jedinice 4 (voditelj referade za poslijediplomski studij) 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme.

 
05.04.2024, 10:34
Otvoren natječaj za mjesto asistenta - za grupu kolegija vezanih uz područje programiranja

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike raspisuje N A T J E Č A J za izbor jednog suradnika na suradničko radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili područje tehničkih znanosti, polje računarstvo za grupu kolegija vezanih uz područje programiranja na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti. Više u nastavku...

 
02.04.2024, 09:13
Natječaj - Asistent i Viši stručni suradnik

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Varaždin objavljuje natječaj za radno mjesto asistenta.

 
29.03.2024, 09:54
Obavijest o odabiru kandidata – Kristina Takač, mag. inf.

Na temelju objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika na radno mjesto asistenta za područje društvenih znanosti, polje informacijske znanosti, za grupu kolegija vezanih uz područje programskog inženjerstva i razvoja mobilnih aplikacija na Katedri za razvoj informacijskih sustava, obavještavamo vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Kristina Takač, mag. inf.

 
25.03.2024, 07:37

Stranice