Skip to content Skip to navigation

Novosti

eDESK konferencija na FOI-ju okupila predstavnike obrazovnih institucija i istraživače koji su željeli steći nova znanja o dizajnu učenja i primjeni novih alata u hibridnoj nastavi

Konferencija o dizajnu učenja pod nazivom „Kako dizajnirati učenje u hibridnom okruženju? - kreativni, inovativni i poduzetni nastavnik“ održana je danas, 1. lipnja 2023., na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu u Varaždinu, i to kao dio projektnih aktivnosti u posljednjem tromjesječju međunarodnog Erasmus+ projekta eDESK - Digital and Entrepreneurial Skills for European Teachers in the COVID-19 World, ukupne vrijednosti 237.085 EUR.

EDESK KONFERENCIJA O DIZAJNU UČENJA 1. LIPNJA NA FOI-JU

Projektni tim Erasmus+ projekta eDESK - Digital and Entrepreneurial Skills for European Teachers in the COVID-19 World u svom zadnjem tromjesečju provodi besplatne aktivnosti za nastavnike, studente i širu zainteresiranu javnost. U četvrtak, 1. lipnja 2023. s početkom u 10:30 sati će na FOI-ju u Varaždinu biti održana poludnevna konferencija o dizajnu učenja pod nazivom „Kako dizajnirati učenje u hibridnom okruženju? - kreativni, inovativni i poduzetni nastavnik.

 
25.05.2023, 08:25
Održana konferencija o digitalnoj inkluziji starijih osoba i ranjivih skupina

Kako uključiti digitalno isključene bila je tema konferencije o digitalnoj inkluziji u kontekstu osnaživanja starijih osoba i ranjivih skupina. Konferencija je održana 19. svibnja 2023. u Algebra Spark Space centru u organizaciji  ODRAZ-a, Telecentra, Fakulteta organizacije i informatike te Hrvatskog informatičkog zbora – članova Mreže za razvoj digitalne pismenosti. Konferencija je priređena u sklopu projekta Digitalna.hr.

 
24.05.2023, 09:59
Besplatne aktivnosti za nastavnike u okviru projekta eDESK

Članovi Erasmus+ eDESK projekta, koji je ušao u zadnje tromjesečje, počeli su s provedbom besplatnih aktivnosti usmjerenih na nastavnike i studente.

 
18.05.2023, 14:18
U Vili Oršić održane prve stručne radionice u okviru novog Centra za usavršavanje i cjeloživotno učenje

U okviru projekta e-Škole, održane su stručne radionice za ravnatelje škola Varaždinske županije u Centru za usavršavanje i cjeloživotno učenje Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (Vila Oršić).

 
18.05.2023, 09:12
Poziv na konferenciju "Osnaživanje starijih osoba i ranjivih skupina za digitalni svijet"

Povodom Europske godine vještina, partneri na projektu Mreža za razvoj digitalne pismenosti - ODRAZ, Telecentar, Fakultet organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski informatički zbor - organiziraju Konferenciju o digitalnoj uključenosti / isključenosti ranjivih skupina koja će se održati u petak 19. svibnja 2023. s početkom u 10.30 u prostoru Algebre, Gradišćanska 24, Zagreb.

 
09.05.2023, 09:10
FOI kao partner na projektu eŠkole predstavio rezultate digitalne zrelosti škola na konferenciji CUC 2023

'Era digitalne zrelosti' bila je tema ovogodišnje konferencije u  organizaciji CARNET-a, koja se održava od 26. do 28. travnja u Rovinju.

FOI pomaže digitalnu transformaciju II. OŠ Varaždin

Održane su brojne aktivnosti na projektu 'Full STEAM Ahead!' s ciljem uspostave prve STEAM osnovne škole u Varaždinskoj županiji. Više u nastavku....

 
24.04.2023, 13:11
SLUŽBENO ZAVRŠEN PROJEKT OBNOVE VILE ORŠIĆ

Završetak obnove prekrasnog povijesnog zdanja iz 19. stoljeća iznimne kulturne i arhitektonske vrijednosti - Vile Oršić u samom središtu grada Varaždina, prigodno je obilježen, uz prisustvo djelatnika FOI-ja, suradnika, predstavnika akademske zajednice te predstavnika javnog i gospodarskog sektora. Obnova Vile je trajala dvije godine i sada opremljena modernom tehnologijom započinje s novom namjenom, a to je provođenje nastave i znanstvenih istraživanja studenata i nastavnika Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Ovom sveobuhvatnom obnovom ovaj je Fakultet proširio svoje vlastite prostorne kapacitete, a tako i kapacitete najstarijeg i najvećeg hrvatskog sveučilišta – Sveučilišta u Zagrebu.

Završna konferencija projekta „Virtualni STEM muzej“ u Srednjoj školi Ivanec

Predstavnici Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu (FOI) su u utorak, 28. ožujka 2023. godine, sudjelovali na završnoj konferenciji Erasmus+ projekta Srednje škole Ivanec (SŠ Ivanec), pod nazivom „Virtualni STEM muzej“ i događaju s multiplicirajućim učinkom, gdje je predstavljen prvi virtualni STEM muzej za srednjoškolsko obrazovanje, namijenjen neformalnom učenju i prilagođen učenicima s teškoćama u učenju.

 
31.03.2023, 12:53

Stranice