Skip to content Skip to navigation

Volonteri Centra za volontiranje i humanitarni rad FOI volontirali na Državnom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom

Objavljeno: 15.05.2017

U subotu, 13. svibnja 2017. godine održano je na stadionu „Sloboda“ Državno prvenstvo u atletici za osobe s invaliditetom. Tom prilikom, volonteri Centra za volongiranje i humanitarni rad FOI-ja uključili su se kako bi pomogli u izvođenju aktivnosti Prvenstva. 

Uključilo se 12 volontera Centra za volontiranje i humanitarni rad FOI, a oni su: Helena Đud, Ema Štrocinger, Sara Branilović, Katarina Meštrović, Marina Ivančić, Tomislav Novak, Deni Baban, Ivan Slavko Matić, Hrvoje Pavić, Davor Hrkač i Nermin Hadžiselimović te studentska koordinatorica Centra za volontiranje i humanitarni rad FOI Josipa Cvrlja.

Volonteri su pomagali u protokolu, premještanju sportaša iz kolica, podjeli medalja, dodavanje sportskih rekvizita te bilježenju rezultata.

Zahvaljujemo volonterima na uloženom vremenu te Hrvatskom paraolimpijskom odboru i Atletskom klubu „Sloboda“ na suradnji te čestitamo sportašima na postignutim rezultatima.