Skip to content Skip to navigation

Virtualni Dani otvorenih vrata FOI-ja

Objavljeno: 11.03.2021

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u mjesecu travnju održati virtualne Dane otvorenih vrata. Ovogodišnje izdanje održava se online u 2 termina i to u utorak, 13. travnja 2021. godine u terminu od 15:00 - 17:00 sati te u utorak, 20. travnja 2021. godine u terminu od 9:00 - 11:00 sati. Više pročitajte u nastavku.

Događaj će se održati na poveznici https://bbb.foi.hr/b/zor-akm-z0c-o3r kojem ćete moći pristupiti u navedenim terminima.

Iako virtualno, želja nam je, kroz navedeni događaj, učenike završnih razreda srednjih škola, a potencijalno naše buduće studente, upoznati s Fakultetom te im prikazati kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta. Stoga ćemo, u okviru događaja „PRO(E)ŽIVI JEDAN DAN KAO STUDENTučenike, roditelje i nastavnike provesti kroz prostorije Fakulteta, te, osim studijskih programa FOI-ja i informacija o upisima, dodatno predstaviti i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti u koje se uključuju naši studenti.

Dodatno, tijekom ovog događaja, predstavit ćemo i FOI virtualne radionice za učenike koje će se održavati u zasebnim terminima tijekom svibnja 2021., a s idejom da učenike upoznamo s temama, tehnološkim alatima i novitetima koji se koriste na Fakultetu u sklopu nastave, laboratorija i projekata.

Za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima pripremamo i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne pakete.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na dov@foi.hr ili na broj telefona 042/390 814.

Vidimo se na virtualnim Danima otvorenih vrata FOI-ja!