Skip to content Skip to navigation

Upisi u ljetni semestar

Objavljeno: 19.02.2016

Objavljen je raspored upisa u ljetni semestar za akademsku godinu 2015./2016. za preddiplomske i diplomske studije Fakulteta organizacije i informatike.

Poštovane studentice i studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, kako bi se izbjegle gužve prilikom upisa u ljetni semestar napravljen je raspored upisa:

  • Ponedjeljak 22. veljače 2016. - 1. godina preddiplomskih studija,
  • Utorak 23. veljače 2016. - 2. godina preddiplomskih studija ,
  • Srijeda 24. veljače 2016. - 3. godina preddiplomskih studija,
  • Četvrtak 25. veljače 2016. - 1. godina diplomskih studija,
  • Petak 26. veljače 2016. - 2. godina diplomskih studija.

Upisi preddiplomskog i diplomskih studija informatike odvijat će se u referadi na FOI 1, a preddiplomskog i diplomskog studija Ekonomike poduzetništva na FOI 2.

Pojedina godina studija uključuje sve studente bez obzira na status (redoviti ili izvanredni) i način upisa (prvi upis godine studija, ponavljanje godine ili nastavak studija).

Ukoliko iz opravdanog razloga (ispit u tijeku ili bolest) ne možete izvršiti upis prema predviđenom rasporedu, upis ćete napraviti u dogovoru s referadom.

Svi koji se neće pridržavati rasporeda upisa, a da pritom nemaju opravdani razlog, upis će moći napraviti naknadno, u prvom tjednu ožujka, pri čemu će morati zamolbom zatražiti naknadni upis i podmiriti odgovarajuće troškove.

Studenti koji su završili sa zimskim ispitnim rokom (imaju sve potpise i upis ocjene u indeks i ISVU), ne moraju čekati zadnji tjedan veljače (akademskim kalendarom predviđen za upise), već upis u referadi mogu obaviti i radnije početno od 8. veljače 2016. godine.

Nakon upisa, indeksi studenata bit će na obradi u referadi do 12. ožujka 2016. U tjednu nakon toga, bit će objavljen raspored kada i gdje će se moći podići indeksi.