Skip to content Skip to navigation

Stipendije

Američko veleposlanstvo u Zagrebu organizira predavanje o studijskim programima i ljetnog rada u SAD-u.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu poziva sve koji žele saznati više o mogućnostima studiranja, ljetnog radnog iskustva te kraćih radnih i studijskih programa u SAD-u da nam se pridruže na događanju koje će se održati u petak, 28. siječnja 2011. od 11.00 do 13.00 sati u dvorani 1 Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, Pavlinska 2.

Na ovom događanju posjetitelji će moći saznati više o američkim sveučilištima, o tome kako mogu provesti ljeto radeći u SAD-u, kako se prijaviti na au pair programe, srednjoškolsku razmjenu studenata, internship i tranee programe, te o procesu dobivanja potrebnih viza. Svoje usluge i programe za posjetitelje će predstaviti Američko veleposlanstvo u Zagrebu (Odjel za vize), Institut za razvoj obrazovanja (IRO), Camp Counselors USA (CCUSA), BHV Education, BUNAC i Forum za slobodu odgoja (FSO).

Program događanja je sljedeći:

11.00-12.00 sati: Predavanja izlagačkih institucija o studijskim mogućnostima u SAD-u, ljetnim radnim programima te o procesu dobivanja viza za SAD.

12.00-13.00 sati: Štandovi s informacijama i materijalima o studiju i ljetnom radnom iskustvu u SAD-u te mogućnost razgovora s predstavnicima izlagačkih institucija.

Ulaz na događanje je slobodan.