Skip to content Skip to navigation

Slobodna mjesta za upis

Nakon objavljivanja konačnih rang-lista za studijske programe na Fakultetu organizacije i informatike ostala su slobodna mjesta na sljedećim studijskim programima: preddiplomski studij Informacijski sustavi i poslovni sustavi (redovni studij), zajednički preddiplomski studij Ekonomika poduzetništva (izvanredni studij), preddiplomski studij Informacijski sustavi i poslovni sustavi (izvanredni studij) i stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju – PITUP (izvanredni studij koji se izvodi u Varaždinu i centrima Križevci, Sisak i Zabok).

- preddiplomski studij Informacijski sustavi i poslovni sustavi (redovni studij) - 52 mjesta

- zajednički preddiplomski studij Ekonomika poduzetništva (izvanredni studij) - 21 mjesto

Za prijavu za spomenute studijske programe potrebno je provesti proceduru putem državne mature odnosno putem https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx.

- preddiplomski studij Informacijski sustavi i poslovni sustavi (izvanredni studij) - 18 mjesta

Za prijavu za spomenuti studijski program potrebno je provesti proceduru razredbenog postupka koja je opisana na http://www.foi.hr/buduci-studenti/upisi/pds/ips/informacije2/prijava2

- stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju – PITUP (izvanredni studij koji se izvodi u Varaždinu i centrima Križevci, Sisak i Zabok)                            

Za prijavu za spomenuti studijski program potrebno je provesti proceduru razredbenog postupka koja je opisana na http://www.foi.hr/buduci-studenti/upisi/pds/pitup/informacije2/prijave2

Konačan broj slobodnih mjesta bit će poznat nakon završetka upisa, tj. 27. srpnja 2011. i objavljen na web stranicama Fakulteta.