Skip to content Skip to navigation

SciBAr Quiz

Studenti, djelatnici FOI-a, sugrađani,
povodom Tjedna Europe na Fakultetu organizacije i informatike organizira se SciBAr Quiz! 
Vrijeme: 11. svibnja 2012.g. s početkom u 18:30 
Mjesto: FOI, Info klub (kafić)

Odlučili smo umjesto predavanja ili okruglih stolova organizirati druženje u Info klubu,  proslaviti Dan Europe, a uz put vidjeti koliko i što zapravo znamo o Europi :)! 

Pozivamo sve studente, djelatnike FOI-a, sugrađane, udružite se u timove od 4 do maksimalno 5 članova, i prijavite se na SciBAr Quiz!! 

Očekuju vas - dobra zabava, 1 gratis piće, 50 pitanja u 10 kategorija, a niti jedno neće prijeći granice Europe. Prosurfajte wikipedijom, naoružajte se dobrom voljom i znanjem, i dođite na druženje u Info Klub u petak, 11.05.!!

Pitanja će biti u 10 kategorija: Ljudi i običaji, Popularna kultura, Alternativni nazivi gradova, Književnost, Povijest, Sport, Znanost i tehnologija, Europska unija, Pitanja raznorazna, Zemljopis.

Registracija timova započinje u 18:30, a Quiz počinje u 19:00h!! 

S obzirom na ograničen broj mjesta, na Quizu može sudjelovati do 12 timova, zato se prijavite što prije! Možete biti inventivni što se tiče naziva tima :).

Prijave se do 10.05. (četvrtak) šalju se na mail adresu: scibar@foi.hr! Isto tako, ukoliko će biti mjesta, možete se prijaviti i u petak prije početka.

I na kraju - zahvaljujemo Varaždinskoj županiji, koja financijski podupire projekt SciBAr još od 2004.g.!

Vidimo se 11.05., u Info klubu!

Organizacijski odbor SciBAr Quiza

scibar quiz