Skip to content Skip to navigation

Rotary Club Varaždin dodijelio nagrade za izvrsnost i studentima FOI-ja

Objavljeno: 31.05.2022
Nagrađeni studenti - Rotary Club

Na prigodnoj svečanosti u Županijskoj palači, dodijeljene su Nagrade za izvrsnost prof dr. sc. Franjo Ruža Rotary Cluba Varaždin. Ove ih je godine dobilo 12 učenika srednjih škola i 15 studenata, a među kojima su i studenti i studentice Fakulteta organizacije i informatike. 

Prof. dr. sc. Franjo Ruža bio je dugogodišnji profesor na Fakultetu organizacije i informatike i jedan od utemeljitelja fakulteta. Tijekom svoje karijere prof. dr. sc. Ruža je radio na brojnim projektima, a ujedno je i jedan od 3 osnivača Rotary kluba Varaždin.

Nagrade za izvrsnost kontinuirano se dodjeljuju od 2005. godine, a varaždinski rotarijanci prikupili su sredstva organizacijom svojih tradicionalnih akcija poput memorijalnog teniskog turnira i Rotary lova. Čestitke studentima na njihovim uspjesima uz predsjednika Rotary Cluba Varaždin Zdravka Poštenika uputili su varaždinski župan Anđelko Stričak i guvernerka Districta 1913 Ljiljana Trstenjak. Studentima Fakulteta organizacije i informatike čestitke su uputile i dekanica prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, kao i prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić.

Nagrađeni studenti Fakulteta organizacije i informatike jesu:

Aldin Alagić, 2. godina diplomskog sveučilišnog studija Informacijsko i programsko inženjerstvo

Tihana Grbac, 1. godina diplomskog sveučilišnog studija studija Ekonomika poduzetništva

Marija Kuštelega, 3. godina preddiplomskog sveučilišnog studija Poslovni sustavi

Lucija Vrbanić, 3. godina preddiplomskog sveučilišnog studija Ekonomika poduzetništva

Karlo Rusovan, 3. godina preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju

Čestitamo!