Skip to content Skip to navigation

Radionice za maturante

Objavljeno: 21.04.2021

Želiš vidjeti čak prije samog upisa što ćeš učiti na Fakultetu? Sudjeluj na nekoj od radionica i potvrdi si da je FOI pravi izbor za tebe!

Ovogodišnje izdanje virtualnih Dana otvorenih vrata FOI-ja donosi vam prošireni sadržaj tijekom mjeseca svibnja kako biste se što bolje upoznali s područjem djelovanja Fakulteta i što ćete učiti kada postanete naš student! U razdoblju od 3. do 7. svibnja 2021. godine, nastavnici FOI-ja s kojima ćete se susresti na predmetima tijekom studija, održat će radionice i pokazati vam koja su znanja i vještine koje ćete steći obrazovanjem na FOI-ju.

Više o temama i terminima radionica pročitajte u nastavku:

1. Programiranje u Pythonu (ponedjeljak, 3. svibnja, u 15:00 sati)

Kratak opis: Dođite na predavanje o jednom od najpopularnijih i najraširenijih programskih jezika - saznajte za što je dobar, za što nije i po čemu je neobičan programski jezik Python. Pokazat ćemo primjere i projekte studenata polaznika Python radionice na FOI.

Voditelj: doc. dr. sc. Marcel Maretić

 

2. Razvoj menadžerskih vještina za poduzetnike (srijeda, 5. svibnja, u 15:00 sati)

Kratak opis: Upoznajte se s menadžerskim vještinama i kako ih implementirati u vlastiti poduzetnički pothvat ili na svojoj funkciji u poduzeću, ali i u vlastitom životu.

Voditelj: doc. dr. sc. Ivan Malbašić

 

3. Primjena biometrijskih metoda u forenzici (četvrtak, 6. svibnja, u 15:00 sati)

Kratak opis: Ako ste biometrijske metode i raspoznavanje pojedinaca na temelju njihovih karakteristika (otisak prsta, prepoznavanje glasa, lica ili šarenice oka) ili na temelju njihovih ponašanja vidjeli samo na TV-u, ovo je radionica upravo za vas.

Voditeljica: doc. dr. sc. Petra Grd

 

4. Dizajn kompetitivnih web sučelja (petak, 7. svibnja, u 16:00 sati)

Kratak opis: Saznajte kako prepoznati kvalitetna i manje kvalitetna web sučelja, analizirati web sučelje, odabrati odgovarajuću vrstu web sučelja i definirati pojedine grafičke elemente web sučelja.

Voditelj: doc. dr. sc. Mario Konecki

 

Kako bismo se mogli što bolje pripremiti u ovom online okruženju, molimo da svoju prijavu za sudjelovanje izvršite putem sljedeće forme, za jednu ili više radionica.

Tijekom navedenih aktivnosti provodit će se i nagradne igre, a nagradni fond već je osiguran.

Linkove za sudjelovanje na pojedinoj radionici možete pronaći u nastavku:

Veselimo se zajedničkom druženju :)