Skip to content Skip to navigation

Priznavanje prethodnog učenja - upitnik AZVO

Agencija za znanost i visoko obrazovanje u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Visokom školom za primijenjeno računarstvo Algebra provodi projekt Konkurentno hrvatsko visoko obrazovanje za bolju zapošljivost unutar IPA programa dodjele bespovratnih sredstava Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira te Vas poziva da ispunite upitnik i doprinesete stvaranju kvalitetnog i pouzdanog sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina.

U okviru ovog projekta Agencija za znanost i visoko obrazovanje u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Visokom školom za primijenjeno računarstvo Algebra priprema podlogu za uvođenje sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina u visoko obrazovanje u Republici Hrvatskoj. Kako bi sustav u što većoj mjeri bio prilagođen Vašim očekivanjima, Agencija za znanost i visoko obrazovanje zajedno s partnerima provodi anketu među ključnim dionicima i potencijalnim korisnicima.

Ispunjavanje upitnika traje manje od 15 minuta, a time doprinosite stvaranju kvalitetnog i pouzdanog sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina. Upitnik se nalazi na adresi http://www.azvo.hr/index.php/hr/rpl i bit će otvoren za popunjavanje do ponedjeljka, 2. prosinca 2013.