Skip to content Skip to navigation

Prilike za zaposlenjem u poduzeću Lemax

Prilika za zaposlenjem u poduzeću Lemax za studente s područjem interesa u informatici ili ekonomiji. Poduzeće se bavi proizvodnjom specijaliziranog softvera (www.itravelsoftware.com) za turističke subjekte (turističke agencije i turoperatori) na svjetskom tržištu.

Prilika za zaposlenjem u poduzeću Lemax za studente s područjem interesa u informatici ili ekonomiji. Poduzeće se bavi proizvodnjom specijaliziranog softvera (www.itravelsoftware.com) za turističke subjekte (turističke agencije i turoperatori). Uspješno posluje na svjetskom tržištu gdje se njihov proizvod koristi u odredištima poput: New York, Dubai, Copenhagen, Lloret de Mar, Prag, London, itd.

Lemax je jedno od brže rastućih poduzeća u Hrvatskoj te trenutno broji 25 zaposlenika. S porastom posla, u potrazi su za još mladih i kreativnih ljudi koji su voljni širiti svoja znanja, raditi u dinamičnom okruženju, pričati strane jezike te poticati pozitivnu hrvatsku poduzetničku priču.

 Na linku su navedene otvorene pozicije za zaposlenje: http://www.lemax.net/company/careers-and-jobs/

1) Inbound marketing assistant

2) Development team leader (.NET)

3) Quality assurance assistant

4) Senior developer

5) Junior developer

6) Post-sale implementation assistant

7) Microsoft System Administrator

Traže se osobe spremne na stalni radni odnos i osobe koje su prethodno već imale nekakvo radno iskustvo (i/ili su trenutno zaposleni). 

Za više informacija o prijavi, posjetite web stranicu poduzeća.