Skip to content Skip to navigation

Predavanje o volontiranju

Poštovane/poštovani, pozivamo Vas da prisustvujete predavanju koje će se održati u Centru CISOK (Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri) Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PU Varaždin. Predavanje će se održati u četvrtak, 12.12. od 18.00-19.30 h.Tema predavanja je Model umrežavanja obrazovnih ustanova lokalnog i međunarodnog okruženja putem volonterskih projekata“, a namijenjeno je volonterima, studentima i zaposlenicima, članovima Društva psihologa i svim zainteresiranim građanima.

Cilj predavanja je popularizacija volontiranja putem modela povezanosti ustanova visokog obrazovanja i institucija lokalne i međunarodne zajednice te ukazivanje na važnost kontinuiranog praćenja kvalitete.

Prezentirat će se dosadašnji rezultati suradnje s partnerskim institucijama iz Hrvatske i inozemstva, a prikupit će se i prijedlozi za umrežavanje i daljnju suradnju. Govorit će se o volonterstvu iz perspektive stjecanja stručnih i socijalnih kompetencija volontera te povećanju njihove konkurentnosti na tržištu rada.

Predavanje će održati doc.dr.sc. Violeta Vidaček Hainš, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Posebno pozivamo sve volontere okupljene u okviru Centra za volontiranje i humanitarni rad Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, da dođu i svojim bogatim iskustvom doprinesu popularizaciji modela volontiranja razvijenog na FOI-u.

Ulaz je slobodan!

CISOK se nalazi u ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin.