Skip to content Skip to navigation

Predavanje o Apple proizvodima

U utorak 05.04.2011., s početkom u 12:15 u dvorani 10  generalni hrvatski zastupnik za Apple, tvrtka Apcom će održati prezentaciju o ulozi Applea u edukaciji te najnovijem hardveru i softveru.

Tvrtka Apcom je autorizirani distributer i generalni zastupnik Applea u Hrvatskoj. Na Fakultetu organizacije i informatike će održati dvije prezentacije na sljedeće teme:

  • Apple in Edu
  • Podcast / SW & HW

Predviđeno vrijeme trajanja je 2 sata, od 12:00 do 14:00 sati, u dvorani 10. Zbog tehnikalija i vremena podešavanja opreme, prezentacija će početi u 12:15. Moći ćete saznati sve o Appleu u edukaciji, koje proizvode i usluge nudi te kako povećati svoju produktivnost. Uz sam poslovni dio i prezentaciju proizvoda, govorit će se i o tehničkoj strani hardvera i softvera. Prezentatori Željko Milić i Robert Vežnaver pripremit će se za odgovaranje na Vaša pitanja pa prihvatite poziv i saznajte sve što Vas zanima.

Apple proizvodi u posljednjih nekoliko godina su poprimili izuzetnu popularnost (iPod, iPhone, iPad), stoga Vas pozivamo da dođete i upoznate se s tom tehnologijom.