Skip to content Skip to navigation

Pozvano predavanje - Martina Pogačić

Objavljeno: 22.10.2020

U ponedjeljak, 26.10.2020. u sklopu predavanja iz kolegija „Marketing“ na stručnom studiju PITUP, a s početkom u 18:15, planirano je pozvano predavanje Martine Pogačić, vlasnice Show Production Ltd. Predavanje je dostupno svim studentima Fakulteta preko BBB sustava za webinare na linku: https://bbb.foi.hr/b/iva-y8b-pid.

Martina je producentica u glazbenoj industriji. Usko specijalizirana za stage management i pripremu logistike za prihvat stranih produkcija, njihove opreme i timova ljudi. Vodila je realizaciju i produkciju najvećih hrvatskih koncerata i festivala poput U2 na Maksimiru, Robbie Williams također na Maksimiru, Roger Waters The Wall na Poljudu, Metallica na Hipodromu, Red Hot Chilli Pepers na Hipodromu, Ultra Europe 2015 i 2016 na Poljudu, Beyonce u Areni Zagreb, Lady Gaga u Areni Zagreb, Cirque du Soleil u Areni Zagreb te mnogih drugih indoor i outdoor evenata. Svoje djelovanje proširila je i na rad u inozemstvu te je tako radila na realizaciji glazbenih projekata u EU, Srbiji, Kini, Japanu, UAE, Americi, Gruziji. Stalni je predavač i dio kontrolne skupine u sklopu International Production Meetinga u Londonu.

U sklopu predavanja Martina će obuhvatiti pripremu i realizaciju stranih koncerata i festivala, s fokusom na bitne stavke u pripremi troškovnika, definiranje organizacijskog tima i njihovih zadataka, kao i na marketing kao sastavni dio projekta. Kroz predavanja će povezati očekivanja sponzora i promotora s jedne strane i marketinških mogućnosti koje nudi izvođač ili brand festivala s druge strane.

Vidimo se i čujemo u ponedjeljak online!