Skip to content Skip to navigation

Pozvano predavanje - Ivo Špigel

Objavljeno: 06.06.2017

U četvrtak, 8. lipnja 2017., s početkom u 9 sati Ivo Špigel iz tvrtke Perpetuum Mobile i Zagrebačkog inkubatora poduzetništva održat će pozvano predavanje na temu „Organizacijska komunikacija i vodstvo u tvrtki Perpetuum Mobile i Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva“.

Perpetuum Mobile jedna je od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj, osnovana 1989. godine, s velikim i uspješnim timom informatičara, a odnedavno i uredom u Varaždinu koji je smješten u Tehnološkom parku.

Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) okuplja brojne domaće i strane mentore za pokretače poduzetničkih pothvata u konceptu startup inkubatora koji promovira pokretanje startupa na osnovi inovativnih poslovnih ideja uz mogućnost inicijalnog financiranja. Brojni poduzetnički timovi već su prošli edukaciju u okviru ZIP-a.

Predavanje Ive Špigela održati će se u dvorani 1, FOI 1, Pavlinska 2 u sklopu kolegija „Komuniciranje u organizaciji“ na preddiplomskom studiju FOI. Pozivaju se zainteresirani da prisustvuju pozvanom predavanju.