Skip to content Skip to navigation

Poziv na Dan otvorenih vrata projekta 'From Zero to STEM Hero'

Objavljeno: 23.08.2023

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata projekta 'From Zero to STEM Hero', koji će se održati 26. kolovoza (subota) u Metalskoj jezgri u Čakovcu. Ovaj događaj predstavlja priliku da se upoznate s radom, aktivnostima i izvrsnim tečajevima koje projektni tim planira provoditi u predstojećoj školskoj godini. Podsjetimo, FOI je partner spomenutog projekta, koji je započeo u prosincu 2021. godine.

Udruge koje će se predstaviti su posvećene razvoju informatičkih vještina kod mladih i pružanju edukacije iz područja tehnologije, robotike, strojarstva, modelarstva, kemije, fizike, 3D printanja i matematike. Na Danu otvorenih vrata imat ćete priliku:

Upoznati stručne mentore: Tim stručnjaka bit će prisutan da vam detaljno predstavi svaki tečaj, odgovori na vaša pitanja i pomogne vam odabrati idealan tečaj za vaše dijete.

Razgledati naše učionice i opremu: Posjetitelji mogu obići moderno opremljene učionice, gdje učenici dobivaju priliku raditi na stvarnim projektima i usavršavati svoje vještine uz pomoć najnovije tehnologije.

Saznati više o tečajevima i aktivnostima: Bit će predstavljena paleta tečajeva. Tim će odgovoriti na sva pitanja koja imate o sadržaju tečajeva i metodologiji rada.

Upoznati druge roditelje i učenike: Ovo je odlična prilika za razmjenu iskustava i ideja s drugim roditeljima čija su djeca već dio naših tečajeva te s učenicima koji će podijeliti svoja iskustva i uspjehe.

Prijave za tečajeve: Na Danu otvorenih vrata bit će moguće izvršiti prijave za tečajeve koje organizatori nude. Možete biti sigurni da će vam pomoći u odabiru tečaja koji najbolje odgovara interesima i potrebama vašeg djeteta.

Pozivamo vas da nam se pridružite i zajedno s nama istražite svijet tehnologije i inovacija. Vaše dijete zaslužuje najbolje, a mi smo tu da ga podržimo na putu prema uspješnoj budućnosti!

Datum i Vrijeme: 26. kolovoza, 10:00 - 14:00 sati

Lokacija: Metalska jezgra Čakovec, Ulica bana Josipa Jelačića 22D

Organizatori: Udruge MIK i MIS

Više informacija potražite ovdje i/ili ovdje.

Vidimo se 26. kolovoza i zajedno gradimo digitalnu budućnost!