Skip to content Skip to navigation

Paraolimpijski školski dan

Centar za volontiranje Fakulteta organizacije i informatike vas poziva da se uključite u volonterske aktivnosti u sklopu projekta "Paraolimpijski školski dan“

Radi se o aktivnostima i edukativnim igrama kojima se kod djece  i mladih pokušava potaknuti bolje razumijevanje osoba s invaliditetom. Cilj projekta je uočavanje individualnih razlika, pravilna percepcija potreba osoba s invaliditetom  i naglašavanje važnosti paraolimpijskog sporta. Projekt je pokrenuo Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) i provodi se u više od 250 škola na području RH. Više informacija o projektu možete pronaći na http://www.paraolimpijci.hr/.

Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje u ovom projektu, molimo vas pošaljite upit na e-mail adrese doc.dr.sc. Sandre Lovrenčić sandra.lovrencic@foi.hr, doc.dr.sc. Violete Vidaček-Hainš vvidacek@foi.hr ili studentske koordinatorice Magdalene Jovanović mjovanovi@foi.hr

Informativni sastanak će se održati u četvrtak, 3.11. u 15.00 sati u dv. 11 (1. kat)  na lokaciji FOI 1, Pavlinska 2. Vaše volontiranje može započeti u petak,  4.11. u 7.30 h u 2. Osnovnoj školi u Varaždinu, A. Cesarca 10. Ostali termini će biti objavljeni naknadno.

P.S. Ujedno koristimo priliku da ovim putem zahvalimo svim volonterima koji s sudjelovali na Smotri dječjeg stvaralaštva u Društvu naša djeca te svima vama koji ste se prijavili za program volontiranje Obiteljskog centra varaždinske županije „Pomoć u učenju“.