Skip to content Skip to navigation

Orijentacijski dan za brucoše - četvrtak, 5. listopada 2023. na FOI-ju

Objavljeno: 03.10.2023

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu poziva sve studente prve godine prijediplomskih studija (Informacijski i poslovni sustavi / Ekonomika poduzetništva / Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja  - svi centri) na Orijentacijski dan za brucoše, koji će se održati UŽIVO u četvrtak, 5. listopada 2023. u dvije grupe u dvorani 1 (FOI 1, Pavlinska 2, Varaždin), a prenosit će se i ONLINE.

Orijentacijski dan će biti prilika da se upoznate s radom Fakulteta, prije svega s načinom održavanja nastave u zimskom semestru akademske godine 2023./2024., modelima praćenja nastave, korištenju servisa i aplikacija FOI-ja, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima te s članovima Uprave Fakulteta i djelatnicima pojedinih stručnih službi.

Dolazak na uvodno predavanje nije obavezan, no na njemu ćete dobiti informacije koje će vam biti od izuzetne važnosti za studiranje na FOI-ju u ovoj akademskoj godini. Također, bit će to prilika da dobijete odgovore na sva vaša pitanja.

Zbog  velikog interesa, Orijentacijski dan za brucoše će se održati u dva termina:

  • četvrtak, 5. listopada 2023. s početkom u 12:00 -13:00 sati
  • četvrtak, 5. listopada 2023. s početkom u 13:00 -14:00 sati

Studenti koji su se putem online obrasca zabilježili svoj iskaz interesa za sudjelovanjem na Orijentacijskom danu brucoša dobit će obavijest mailom o sudjelovanju za jedan od dva ponuđena termina s vremenom sudjelovanja. 

Za one koji se neće moći pridružiti uživo, Orijentacijski dan će se prenositi i ONLINE putem ove poveznice u vrijeme od 12:00 od 13:00 sati.

Prezentacija za brrucoše (pdf)  

Veselimo se vašem dolasku i druženju na Fakultetu!