Skip to content Skip to navigation

Natječaj za stipendije francuske vlade

Objavljeno: 13.03.2018

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.

Stipendije:

Sedam (7) stipendija u trajanju od devet mjeseci za diplomski i poslijediplomski studij svih znanstvenih disciplina

  • Prednost će se dati kandidatima koji imaju završen diplomski studij i prijavljuju se za Master 2 program. Stipendije se moraju iskoristiti u akademskoj godini 2018./2019. Osim u iznimnim slučajevima, stipendije se počinju provoditi u listopadu 2018. Kandidati koji su prethodno bili dobitnici ove stipendije ne mogu se ponovno prijaviti za istu vrstu stipendije.

Šest (6) mjeseci stipendija za diplomsko ili poslijediplomsko stručno usavršavanje u trajanju od jednog do tri mjeseca

  • Stipendije su namijenjene mladim stručnjacima i studentima hrvatskih visokih učilišta, upisanima na diplomske studije ili integrirane sveučilišne studije (na 4. ili višu godinu integriranoga sveučilišnog studija) te poslijediplomske studije svih znanstvenih disciplina.

    Stipendije se moraju provesti do kraja 2018. godine

Zainteresirani detaljne informacije o stipendijama i potrebne podatke za prijavu potražite na stranici Ministarstva znanosti i obazovanja Republike Hrvatske.

Rok za prijave je 15. travanj 2018. godine.