Skip to content Skip to navigation

MIRPO 2014

Studentski ogranak udruge MIPRO, posvećene informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, elektronici i mikroelektronici poziva sve studente preddiplomskih i diplomskih studija na predaju sažetaka svojih stručnih ili znanstvenih radova za međunarodnu konferenciju MIPRO 2014.

Konferencija će se održavati u prelijepoj Opatiji, od 26. do 30. svibnja 2014. Sudjelovanjem na konferenciji dobivate priliku prezentirati svoj rad i pokazati znanje pred kolegama i stručnjacima. To je najbolji način da pokažete inicijativu i steknete iskustvo koje će Vam zasigurno pomoći u daljnjem znanstvenom i stručnom radu.

Za sve dodatne informacije posjetite http://www.mipro.hr/MIPRO2014.SP/ELink.aspx, gdje možete pronaći obrasce za prijavu i detaljnije upute. Ukoliko imate dodatnih pitanja o sudjelovanju ili kotizaciji, slobodno se obratite na goran.cetusic@gmail.com.

Što je MIPRO?

MIPRO je udruga posvećena promoviranju najnovijih tehnologija na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija, elektronike i mikroelektronike. Članovi MIPRO-a su istaknuti pojedinci, tvrtke i znanstveni subjekti iz tog područja. 

Svake godine se održava MIPRO konferencija, skup koji okuplja preko tisuću sudionika iz Hrvatske i inozemstva s ciljem promoviranja najnovijih dostignuća i trendova moderne tehnologije putem brojnih prezentacija radova, okruglih stolova i stručnih nastupa.

Što je MIPRO junior?

MIPRO junior je ogranak koji okuplja studente. Već sedmu godinu za redom,sastavni dio konferencije su i studentski radovi koji promoviraju razmjenu znanja, iskustava i vještina te uvode studente u društvo znanja i profesionalizma.

Kako i zašto se prijaviti?

Ukoliko imate vlastiti rad na koji ste ponosni, bez obzira da li je to software ili hardware i željni ste ga prikazati kolegama i stručnjacima, posjetite http://www.mipro.hr/MIPRO2014.SP/ELink.aspx, pročitajte upute, pogledajte obrasce i prijavite svoj rad! Čekamo Vas!