Skip to content Skip to navigation

MIPRO - Poziv za prijavu radova i dostavu sažetaka

Prestalo je još šest dana do prijave rada i dostave sažetka za 45. Jubilarni međunarodni skup MIPRO 2022. Rok za prijavu sažetaka je ponedjeljak 17. siječnja 2022.

Pozivamo vas da prijavite svoje znanstvene, stručne i pregledne radove na MIPRO. To je prilika da prezentirate rezultate svojih istraživanja i profesionalnog rada. Dobrodošli su radovi polaznika doktorskih i specijalističkih studija, znanstvenih novaka i specijalizanata te inženjera iz razvoja, proizvodnje i marketinga, kao i radovi s opisima tehničkih, programskih i sklopovskih rješenja. Očekuju se i radovi stručnjaka koji se bave obrazovanjem i obrazovnim tehnologijama.

Posebno pozivamo voditelje znanstvenih, istraživačkih, informatičkih i tehnologijskih europskih i ostalih projekata da prezentiraju svoja dostignuća i iskustva.

Pozivamo sve one koji rade u znanosti, obrazovanju, gospodarstvu i javnoj upravi da prezentiraju svoje rezultate. Na MIPRO-u će se prezentirati rezultati europskih projekata, umrežavanja i razvoja novih modela suradnje.

Prijavu je moguće izvršiti na ovoj poveznici.

Skup se održava pod sloganom ICT U PAMETNIM DIGITALNIM EKOSUSTAVIMA.

Skrećemo Vam pažnju na novo savjetovanje koje se po prvi put organizira u okviru skupa MIPRO pod nazivom Pametna industrija i digitalni ekosustavi /SIDE.