Skip to content Skip to navigation

Iskaz interesa za STEM GAMES 2024 arene znanja

Objavljeno: 16.11.2023

Studentice i studenti, želite li iduće godine sudjelovati na najvećem studentskom STEM natjecanju u Hrvatskoj i okušati se u arenama znanja na STEM GAMES 2024? Iskažite svoj interes ovdje i prijavite se do 15. prosinca 2023., nakon čega će organizacijski tim FOI-ja formirati skupine koje će se natjecati u Umagu od 12. do 17. svibnja 2024.

Glavni cilj STEM Gamesa je spojiti sve studente koji su željni učenja, natjecanja, ali i zabave. Iduće godine će se igre održavati kroz pet dana. Postoje četiri STEM Games arene: Science, Technology, Engineering i Mathematics Arena. FOI planira sudjelovati na tehnološkoj i matematičkoj areni. Arene su timska natjecanja i svaki tim ima svog mentora. Više o arenama možete pronaći ovdje.

Ovaj upitnik služi samo kako bi se mogao procijeniti broj zainteresiranih studenata Fakulteta za arene znanja kao što su tehnološka i matematička za nadolazeću 2024. godinu. Prvenstveno, cilj je povećati broj natjecateljskih ekipa u arenama znanja u odnosu na prethodne godine te kroz same pripreme i vježbu sa mentorima ostvariti rezultat koji bi nas vodio na mjesta za medalje.

Za sva pitanja i detaljnije informacije oko samih natjecanja u arenama znanja, možete se obratiti na mail: pmatisic@foi.hr s naznakom *Prijava za arene znanja, STEM Igre 2024.*.