Skip to content Skip to navigation

Forum o promicanju inkluzivnog obrazovanja i unapređivanju obrazovanja ranjivih društvenih skupina – iskustva i preporuke iz projekta STAIRS

Objavljeno: 14.02.2022

U okviru projekta STAIRS - „Stepenice za inovativni pristup inkluzivnom obrazovanju" financiranom iz sredstava Europske unije iz programa ERASMUS+ K3, izrađene su preporuke za unaprjeđenje nacionalnog sustava inkluzije, uzimajući u obzir specifičnosti hrvatskog obrazovnog sustava, rezultate ispitivanja dionika uključenih u sustav inkluzije, najbolje prakse prezentirane tijekom studijskih posjeta u Irsku i Portugal te postojeće izazove i probleme u našem sustavu. Preporuke će biti predstavljene na online Forumu o promicanju inkluzivnog obrazovanja i unapređivanju obrazovanja ranjivih društvenih skupina – iskustva i preporuke iz projekta STAIRS.

Pozivamo Vas da se pridružite on-line Forumu o promicanju inkluzivnog obrazovanja i unapređivanju obrazovanja ranjivih društvenih skupina – iskustva i preporuke iz projekta STAIRS koji će se održati u utorak, 15. veljače putem Zoom-a od 14.00 do 15.30 sati.

Na forumu će biti predstavljene preporuke iz Nacionalnog adaptacijskog plana projekta STAIRS, mogućnosti unapređivanja kompetencija nastavnika i stručnih suradnika za podršku učenicima s teškoćama, a raspravljat će se i o strukovnom obrazovanju kao izazovu za učenike i nastavnike.

 

Proučite detaljnije program Foruma i prijavite se za sudjelovanje na događanju putem prijavnog obrasca.

Veselimo se vašem sudjelovanju!