Skip to content Skip to navigation

FOI započeo s emitiranjem svog podcasta "FOI Business Talks"

Objavljeno: 30.10.2022

U srijedu, 26. rujna 2022. u 18:00 sati, emitirana je prva podcast emisija "FOI Business Talks", koju je realizirao Fakultet organizacije i informatike, Laboratorij za poduzetništvo FOI-ja i Prva školska televizija (MEC). Emisija je emitirana putem službenog Facebook i YouTube kanala FOI-ja i Prve školske TV, a gosti su bili FOI-jevi bivši studenti i uspješni poduzetnici Martina Stričak i Senko Đuras, osnivači tvrtke Point Visible.

Cilj podcasta FOI-ja je predstaviti publici bivše studente FOI-ja (alumni), koji su izgradili uspješnu poslovnu, akademsku ili drugu karijeru, ili su na tom putu. Intencija je da gost podcasta bude osoba koja svojom karijernim ostvarenjima i/ili karizmom može inspirirati sadašnje i buduće studente i djelovati kao pozitivan uzor publici. Sam podcast nosi prepoznatljiv naziv i vizualni identitet, koji asocira gledateljsku ili slušateljsku publiku na poduzetništvo, a koje je jedno od temeljih vertikala obrazovanja na FOI-ju.

Podcast FOI Business Talks operativno i tehnički zajedno realiziraju Ivana Fojs, mag. oec., dr. sc. Tamara Šmaguc, dr.sc. Dina Korent i Vika Kerekeš, mag. nov. s Fakulteta organizacije i informatike te Tibor Bün mag. inf., Andrea Žigić Dolenec, Domagoj Dugi i Danijel Vnučec s Prve školske televizije. Prvu epizodu pogledalo je više od 200 pratitelja.

Podcast će se emitirati jednom mjesečno, srijedom u 18:00 sati.

U idućoj emisiji gostovala je Ivana Blažoti Mijoč, influencerica, blogerica, youtuberica i poduzetnica te naša alumni studentica. Emisiju pogledajte na YT analu FOI-ja.

Budite uz FOI Business Talks!