Skip to content Skip to navigation

FOI objavio novo izdanje Vodiča za brucoše u digitalnom obliku

Objavljeno: 20.07.2023

Kako bi poboljšali iskustva budućih brucoša i dali im sve potrebne informacije za uspješan početak studiranja na FOI-ju, CPSRK FOI je objavio novo izdanje vodiča za brucoše, koji se u u digitalnom formatu nalazi na službenoj web stranici. Vodič pruža ključne informacije o studiju i Fakultetu, time im olakšavajući prilagodbu na sveučilišni život, usmjeravajući ih kroz sve administrativne korake te ih informirajući o ključnim resursima dostupnima na Fakultetu i u Studentskom domu u Varaždinu.

Vodič obuhvaća mnoge korisne informacije koje će pomoći novim studentima da se osjećaju sigurno i spremno za svoje sveučilišno putovanje. On sadrži pregled svih studijskih pojmova, centara i ureda, predstavlja FOI i njegove ključne objekte, a također pruža detaljne informacije o studentskim uslugama, financijskim pitanjima, smještaju, sportskim i drugim aktivnostima na Fakultetu.

Svi novi studenti, bez obzira na to gdje se nalaze, mogu jednostavno pristupiti vodiču s bilo kojeg uređaja spojenog na internet, uključujući računala, pametne telefone i tablete. To znači da će budući brucoš moći istražiti i pripremiti se za sveučilišni život prije nego što stigne na studij najesen.

S ovim digitalnim vodičem, FOI potvrđuje svoju posvećenost pružanju najboljeg mogućeg iskustva studentima i stvaranju inkluzivnog okruženja za sve koji upisuju FOI!

Brucošice i brucoši, prelistajte Vodič za brucoše koji je pripremio Centar za podršku studentima i razvoj karijera u suradnji s drugim stručnim službama na FOI-ju i pripremite se za uzbudljivo sveučilišno iskustvo!