Skip to content Skip to navigation

Erasmus+ studijska mobilnost – najava natječaja

Sveučilište u Zagrebu će tijekom veljače raspisati natječaj za Erasmus+ studijsku mobilnost studenata, te FOI objavljuje preliminarnu listu sveučilišta na kojima će studenti moći ostvariti razmjenu u ak. god. 2014./15.

Kako bi imali što više vremena za razmišljanje i odabir, objavljujemo preliminarnu listu Među-institucijskih sporazuma Fakulteta organizacije i informatike, odnosno sveučilišta na koja će studenti moći ići na Erasmus+ razmjenu u ak. godini 2014./15. (moguće je da će finalna lista pri objavi Natječaja biti u manjoj mjeri promijenjena).

Uz svako sveučilište navedeno je i područje (subject area) , te razina studija (preddiplomski, diplomski, poslijediplomski).  Najprije bi student sam trebao potražiti kompatibilan studij i predmete na stranom sveučilištu (u skladu s područjem, odnosno studijem na FOI-ju) te se potom konzultirati s FOI ECTS koordinatorom, doc.dr.sc. Sandrom Gerićem i Erasmus koordinatoricom, Izabelom Oletić.

Za sva pitanja i konzultacije stojimo Vam na raspolaganju na international@foi.hr i izabela.oletic@foi.hr ili 042/390 814 ili u Dekanatu FOI-ja (I. kat, FOI1), Ured za međunarodnu suradnju od 8-16 sati.

Slogan programa Erasmus+ je „Changing lives. Opening minds“ i zato budite odvažni, poboljšajte svoja znanja i vještine, otvorite svoje vidike, upoznajte nove zemlje i steknite nove prijatelje…ukratko, prijavite se na Erasmus+ natječaj!

Erasmus+ sporazumi