Skip to content Skip to navigation

EBEC Zagreb - Danima inženjera

Daj šansu inženjeru! Pridruži nam se na šestim EBEC Zagreb - Danima inženjera od 19. do 22. ožujka 2013. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Prijavi se na stranici: http://www.best.hr/dani-inzenjera do četvrtka 14. ožujka 2013. u 23:59.

Vježbe, labosi, programi... Predavanje prvo, drugo, treće... Dosta ti je svakodnevne monotonije i želiš unijeti malo zabavnog učenja u svoj studentski život? Nudimo ti savršeno rješenje: četiri dana prepuna treninga, znanstveno popularnih predavanja, upoznavanja s tvrtkama, Case Studyja i Team Designa.

Imaš snažan natjecateljski duh i voliš timski rješavati zadatake? INA i VIPnet ti daju priliku da sudjeluješ u njihovim Case Studyima (Vipnet svoj organizira 21. ožujka, a INA 22. ožujka). Ako se više voliš igrati različitim alatima, one najspretnije pozivamo na Team Design natjecanje 22. ožujka. Pobjednički timovi će moći dokazati svoje vještine na regionalnoj razini EBEC natjecanja u Mariboru te, ako se i tamo dokažu, u Varšavi na EBEC Finalu, najvišoj razini najvećeg studentskog inženjerskog natjecanja u Europi.

Želiš nadopuniti svoj životopis različitim treninzima i naučiti kako se predstaviti poslodavcu? Razveseliš se kada čuješ: mobilne aplikacije ili Project management? Ako je odgovor pozitivan, onda su za tebe neki od osam treninga koji će 20. ožujka biti organizirani na FER-u i Građevinskom fakultetu.

Imamo čast predstaviti i predavanja prof. dr. sc. Davora Pavune  i prof. Ljubomira Mišćevića, dipl. ing. arh. koja će se održati 19. ožujka i na koja su svi pozvani. Istoga dana se možete družiti s tvrtkama: INA, VIPnet, Systec automatizacija, Zagrebačka pivovara, CISEx, Agencija za mobilnost, DOK-ING, T-HT i partnerskom organizacijom Akademis, ostaviti im svoj životopis i saznati nešto više o njihovom poslovanju na Company Dayu i prezentacijama u toku dana.

Sudjelovanje na Danima inženjera ti daje i mogućnost da osvojiš mnoge vrijedne nagrade! Detaljan raspored možeš pronaći na: http://www.best.hr/dani-inzenjera.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 94 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.