Skip to content Skip to navigation

Dan Fakulteta organizacije i informatike

U petak, 16. prosinca, svečanom sjednicom obilježavamo Dan Fakulteta organizacije i informatike, te se taj dan neće održavati nastava.

Svečana sjednica započinje u 12:00 h, a održat će se u Dvorani 1. Tijekom sjednice Prof.dr.sc. Vjeran Strahonja, dekan FOI-a, prezentirat će značajne aktivnosti i projekte u području: nastave, znanosti, međunarodne suradnje i poslovanja FOI-a te iznijeti planove o daljnjem razvoju FOI-a. 

Isto tako, tijekom sjednice dodijelit će se nagrade i priznanja najzaslužnijim nastavnicima i studentima. Među ostalim, Nagradu za životno djelo nastavnicima u znanstveno-nastavnim i nastavnim zvanjima primit će prof. dr. sc. Josip Brumec, za posebna postignuća u znanstvenom i nastavnom radu prof. dr. sc. Neven Vrček, a za uspješnog mladog znanstvenika dr.sc. Igor Balaban i doc.dr.sc. Sandro Gerić. 

I ove godine dodjeljuje se Povelja „Prijatelj Fakulteta organizacije i informatike“, koja se ove godine dodjeljuje Prof.dr.sc. Günteru Mülleru, direktoru Instituta za informatiku i društvo, Albert Ludwigs sveučilišta u Freiburgu, s kojima FOI ima vrlo uspješnu dugogodišnju suradnju na projektnim aktivnostima i razmjeni studenata. 

Tijekom svečane sjednice bit će nagrađeni i studenti FOI-a, i to u nekoliko kategorija: za uspjeh tijekom studija, za volonterski rad i sudjelovanje u promotivnim aktivnostima Fakulteta, a od ove godine uvedena je nova kategorija nagrada, gdje dekan zajedno s partnerima iz industrije dodjeljuje nagrade studentima FOI-a koji su se dokazali kao izvrsni u globalnim razmjerima sudjelujući na međunarodnim takmičenjima studenata u područjima informatike i ekonomije.