Skip to content Skip to navigation

Novosti

Stručnjaci za informacijsku sigurnost jedni su od najtraženijih i najbolje plaćenih stručnjaka u području informatike. Kako bi istinski razumjeli ugroze i ranjivosti informacijskih sustava, ovi stručnjaci moraju razumjeti sve grane informacijskih tehnologija i njihov utjecaj na poslovanje. Njihov je posao savjetovati najvišu upravu i biti dio njenog sustava za upravljanje rizicima poslovanja. U svijetu u kojem informacijski sustavi sve više ovise o vanjskim uslugama, kvalitetni stratezi za upravljanje razvojem i zaštitom informacijskih sustava postali su ključni djelatnici modernih organizacija.

Fakultet organizacije i informatike objavljuje poništenje najtečaja za raspisanog 29. srpnja 2020. godine (NN 87/2020) za 3. jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta za područje tehničkih znanosti, polje računarstvo ili područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti na Katedri za informatičke tehnologije i računarstvo.

 
26.10.2020, 16:05

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta na projektu Hrvatske zaklade za znanost – za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na O_HAI4Games – Orkestracija hibridnih metoda umjetne inteligencije u računalnim igrama, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabran Tomislav Peharda, mag. inf.

 
26.10.2020, 16:02

Temeljem objavljenog natječaja za izbor jednog nastavnika u nastavno zvanje i radno mjesto predavača za područje prirodnih znanosti, polje matematika, za grupu predmeta povezanih sa statistikom na Katedri za kvantitativne metode, obavještavamo Vas da je na navedeno radno mjesto odabrana Jelena Gusić, mag. math.

 
26.10.2020, 16:00

Objavljen je raspored kolokvija u zimskom semestru akademske godine 2020./2021. za preddiplomske i diplomske studije. Moguće su izmjene termina i načina odvijanja kolokvija s obzirom na razvoj epidemiološke situacije te vas molimo da pratite stranice Fakulteta i informacije vaših nastavnika u sustavu za e-učenje.

Nastava na Fakultetu na sveučilišnim preddiplomskim i diplomskim studijima i stručnom preddiplomskom studiju (Varaždin i studijski centri) u razdoblju od 2. studenog do 15. studenog 2020. će se izvoditi na daljinu u potpunosti (scenarij C).

U ponedjeljak, 26.10.2020. u sklopu predavanja iz kolegija „Marketing“ na stručnom studiju PITUP, a s početkom u 18:15, planirano je pozvano predavanje Martine Pogačić, vlasnice Show Production Ltd. Predavanje je dostupno svim studentima Fakulteta preko BBB sustava za webinare na linku: https://bbb.foi.hr/b/iva-y8b-pid.

 
22.10.2020, 13:52

Poštovani korisnici, za dolazak u Knjižnicu nije potrebna najava. Ulaskom u zgradu Fakulteta/Knjižnice obavezni ste nositi masku i dezinficirati ruke. Preporuka je da dan prije dolaska elektroničkom poštom (knjiga@foi.unizg.hr) pošaljete popis literature za posudbu.
Za rad u čitaonici potrebna je najava, a u čitaonici je potrebno pridržavati se najviših higijenskih standarda te držati razmak. Zbog Vaše i naše sigurnosti molimo da slijedite Preporuke za rad Knjižnice FOI-ja koji su u nastavku.

 
22.10.2020, 08:13

Unatoč lošoj epidemiološkoj situaciji događaju se lijepe i pozitivne stvari. Tako je u Knjižnicu FOI-ja ponovno stigla donacija knjiga iz Knjižnice „Dr. Mirko Golubić“ Adventističkog teološkog visokog učilišta (ATVU) iz Maruševca. Radi se o 10-ak naslova s područja ekonomije.

Korisnike Knjižnice pozivamo da novitete prate u katalogu knjižnice, te da slobodno posuđuju  knjižničnu građu poštujući sve propisane mjere sigurnosti.

 
21.10.2020, 07:46

Studentima koji razmišljaju o stručnoj praksi u inozemstvu skrećemo pozornost na Program prakse njemačkog gospodarstva za zemlje Zapadnog Balkana te ih pozivamo da prouče što sve omogućuje studentima i mladim diplomantima. Sve detalje možete čuti iz prve ruke na online Zoom predavanju koje će se održavati u dva termina (21. i 29.10.2020.).

Stranice