Skip to content Skip to navigation

Studentice FOI-ja u Beogradu

Imena studenata: 
Dina Korent
Đurđica Kantoci
Mjesto boravka: 
Fakultet organizacionih nauka Beograd
Godina: 
2012
Program: 
Proljetna škola

Studentice Fakulteta organizacije i informatike sudjeluju u Proljetnoj školi 012: „Poslovanje u digitalnom okruženju“ (Spring school 012: „Doing Business in Digital Environment“), koja se održava od 9.-13. travnja 2012. na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Predstavnice FOI-a u Proljetnoj školi su Dina Korent, Ekonomika poduzetništva i Đurđica Kantoci, Organizacija poslovnih sustava. Ostali sudionici petodnevne škole su studenti Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda, Sveučilišta primijenjenih znanosti iz Münchena, Sveučilišta u Ljubljani (Fakulteta za upravu iz Ljubljane), Sveučilišta u Mariboru (Fakulteta za organizacijske vede iz Kranja) i Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“ iz Travnika.

Predavanja i radionice uključuju i već provedeno ispitivanje pravnih, marketinških i financijskih aspekata poslovanja u digitalnom okruženju. Uzorak na kojem je provedeno istraživanje čini oko 200 poduzeća koje se bave različitim djelatnostima, iz Srbije, Njemačke, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koje najbolje kotiraju na svim relevantnim burzama. Predavači Škole su suradnici Fakulteta organizacionih nauka i eminentni stručnjaci iz prakse. Koncept rada će omogućiti studentima da pored dobrog druženja, steknu nova znanja, vještine i iskustva u oblasti poslovanja u digitalnom okruženju.