Skip to content Skip to navigation

Studenti FOI-ja u Manchesteru

Imena studenata: 
Dino Alagić
Sanja Budić
Tin Fišter
Krešimir Horvat
Marin Kalapać
Josip Lisec
Jurica Martinčević
Nikola Novak
Danka Patafta
Kristina Samošćanec
Daniel Strmečki
Josip Žemberi
Mjesto boravka: 
Manchester
Godina: 
2012
Program: 
Erasmus Intenzivni program "E-Discovery"

Čak 12 studenata Fakulteta organizacije i informatike otputovat će u nedjelju 12. veljače 2012. u Manchester na dvotjedni intenzivni seminar iz provođenja istrage u području elektroničkog poslovanja. 

Fakultet organizacije i informatike već drugu godinu zaredom sudjeluje kao partner u Erasmus Intenzivnom programu (IP) E-Discovery.  Radi se o dvotjednom intenzivnom seminaru iz provođenja istrage u području elektroničkog poslovanja. Na temelju natječaja objavljenog u studenome 2011. odabrano je dvanaestero studenata koji uskoro odlaze u Manchester. To su Dino Alagić, Sanja Budić, Tin Fišter, Krešimir Horvat, Marin Kalapać, Josip Lisec, Jurica Martinčević, Nikola Novak, Danka Patafta, Kristina Samošćanec, Daniel Strmečki i Josip Žemberi. Studente će pratiti voditelj projekta na FOI-u, prof. dr. sc. Neven Vrček i doc. dr. sc. Markus Schatten.

Studenti će nakon dvotjednog intenzivnog programa polagati ispit koji im, uz sve ostale uspješno izvršene obveze, može donijeti 5 ECTS bodova koji na FOI-u ulaze u ukupan fond studentskih ECTS bodova.

Dojmove studenata iz Manchestera možete pratiti na blogu.

Želimo im puno uspjeha u radu i predstavljanju našeg fakulteta!