Skip to content Skip to navigation

Studenti FOI-ja u Francuskoj

Imena studenata: 
Marina Dujmović
Dijana Grd
Maja Hornung
Boris Kišić
Mario Kolmačić
Anita Laktašić
Maja Lalić
Marina Marković
Igor Mirković
Sandro Njegovan
Branko Rendulić
Kristina Takač
Mjesto boravka: 
Laval, Francuska
Godina: 
2013
Program: 
e-Discovery

Uspješno je završen treći po redu intenzivni program e-Discovery koji se za 12 studenata Fakulteta organizacije i informatike održavao od 25. veljače do 8. ožujka u francuskom Lavalu. U programu su sudjelovali Marina Dujmović, Dijana Grd, Maja Hornung, Boris Kišić, Mario Kolmačić, Anita Laktašić, Maja Lalić, Marina Marković, Igor Mirković, Sandro Njegovan, Branko Rendulić i Kristina Takač.

Studenti su bili podijeljeni u 10 internacionalnih timova, kojima je Europol službeno dostavio dokazne materijale, te zadao teme za istraživanje. Studenti FOI-a su tijekom cijelog programa u spomenutim timovima preuzeli uloge voditelja i/ili organizatora cijelog tima, te su u cjelini daleko najviše doprinijeli ukupnim rezultatima projekata, što svakako pokazuje njihovu spremnost i stručnost. 
 
Nagradu za najbolji tim je dobio tim u kojem su bili Dijana Grd i Boris Kišić, a pohvale su još dobili timovi u kojima su bili Anita Laktašić, Maja Lalić i Branko Rendulić. Ujedno, timovi u kojima su bili Dijana Grd, Boris Kišić i Maja Lalić su dobili nagradu to jest poziv na međunarodni skup koji će se ove godine održati u finskom Helsinkiju. 
 
Više informacija možete pronaći na web stranicama događaja, na blogu koji su pisali naši studenti, slikama te na službenom i neslužbenom video uratku koje svakako preporučamo da pogledate.