Skip to content Skip to navigation

Studenti FOI-ja u Danskoj

Imena studenata: 
Anita Bojanić
Bojana Grobenski
Ksenija Mitrović
Marijana Svržnjak
Jasmina Pivar
Zlatko Štefan
Mjesto boravka: 
Aarhus, Danska
Godina: 
2013
Program: 
Erasmus Intenzivni program "European Business Skills"

Šestero studenata Fakulteta organizacije i informatike, smjer Ekonomika poduzetništva, sudjeluje u Erasmus Intenzivnom programu „European Business Skills“ koji se održava održava u Danskoj u razdoblju od 24. lipnja do 5. srpnja 2013.

Fakultet organizacije i informatike partner je u Erasmus Intenzivnom programu (IP) European Business Skills. Radi se o dvotjednom intenzivnom seminaru unapređenja poslovnog znanja, vještina i kompetencija u međunarodnom okruženju.

Na temelju natječaja objavljenog u ožujku 2013. godine odabrano je šestero studenata koji su otputovali u Dansku: Anita Bojanić, Bojana Grobenski, Ksenija Mitrović, Marijana Svržnjak, Jasmina Pivar i Zlatko Štefan. Pratnja studentima će biti voditeljica projekta na FOI-u, doc.dr.sc. Marina Klačmer Čalopa, te asistenti Kristina Detelj i Goran Hajdin.

Studenti će nakon dvotjednog intenzivnog programa polagati ispit koji im, uz sve ostale uspješno izvršene obveze, može donijeti 5 ECTS bodova koji na FOI-u ulaze u ukupan fond studentskih ECTS bodova.

Dojmove studenata iz Danske možete pratiti na blogu.

Želimo im puno uspjeha u radu i predstavljanju našeg fakulteta!